Привіт усім, хто зараз на форумі. У мене питання до автомобілістів. Скажіть, де можна подивитися перелік того, що повинно бути в медичній автомобільній аптечці. Та де це все можна купити?
Що повинно бути в медичній автомобільній аптечці?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-03-26 22:49:05
Є два види автомобільних аптечок - номер один та номер два. Що саме вам потрібно? А взагалі потрібну вам інформацію можна знайти в інтернеті. Десь я бачив сайт, де все це розписано.
Поделиться32022-03-26 22:51:28
Привіт. Дякую за відповідь. Я так розумію, мені потрібна звичайна автомобільна аптечка номер один. Щось я на одному сайті знайшов один перелік медикаментів та інвентарю, на іншому - зовсім інше написано.
Поделиться42022-03-26 23:12:30
Привіт усім, хто зараз на форумі. У мене питання до автомобілістів. Скажіть, де можна подивитися перелік того, що повинно бути в медичній автомобільній аптечці. Та де це все можна купити?
Знаєте, я би вам порадив не бігати по аптекам зі спискам у зубах, немов той сайгак, у пошуках необхідних матеріалів та медикаментів для медичної автомобільної аптечки. Навіщо? Коли можна пройти піти у аптеку чи сайти на сайт на купити готову укомплектовано аптечку https://apteka-ds.com.ua/catalog/medych … y-medychni
Так ви не лише сэкономите час, але й гроші. Можете самі порівняти, якщо хочете.
Я нещодавно купив медичну автомобільну аптечку за 188 гривень. Можете на сайті подивится, що входить у комплектацію.