Форум Бородянка

Объявление

Ресторан "У Саші" (097) 491-29-39. Детальніше тут.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Бородянка » Дозвілля Бородянки » Хто небудь пам'ятає Бородянську телестудію Пульс?

Хто небудь пам'ятає Бородянську телестудію Пульс?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Колись дуже давно (приблизно 1992 - 1997 рр) на території Бородянки в Палаці культури знаходилась телестудія Пульс. Там в основному транслювались фільми іноземного виробництва, з перекладачем у якого був хронічний гайморит, а також концерти, які проходили по всьому Бородянському районі. Чи знаєте ви, шановні форумчани, чи збереглись де небудь в архівах ці записи? Я пам'ятаю як в 1996 році я навчався в музичній школі, і на одному з концертів нас теж знімали на відео. Потім по Пульсу транслювали. На другий день після трансляції в школі всі школярі почали мене впізнавати. Правда автографи не просили, тому що такої моди ще не було. Так от: де можна знайти ці записи? Ютуб, Гугл, Яндекс нічого про це не знають. А так хотілося б знайти цей запис і переглянути  ще раз.

0

2

Скоріше всього ви нічого не знайдете, апаратура була розпродана, а касети розібрані працівниками для перезапису.

0

3

Жалко, що в нашому містечку нічого немає, ні власного каналу, ні власного радіо, є тільки роздовбані дороги та дим від торфу. А ні, ще завод Борекс, хоча ні, вже й заводу немає...

0

4

да конечно

0

Вы здесь » Форум Бородянка » Дозвілля Бородянки » Хто небудь пам'ятає Бородянську телестудію Пульс?